Bedrijven

Een goede indruk…

De eerste indruk die uw bezoekers van uw onderneming krijgen zijn uw bedrijfspand en de tuin. Die indruk moet dus een goede zijn! Dit is ook van toepassing als u een showroom of verkoopruimte heeft waar klanten komen. Planten zorgen voor een rustgevende sfeer en kunnen mits zorgvuldig gekozen de omgeving van uw producten versterken. Helaas komt het nogal voor dat men uiterste zorg besteed aan het uiterlijk van het bedrijfsgebouw of showroom, maar dat de tuin en planten als sluitpost wordt gezien.

Bedrijstuin
Bram van der Jagt heeft in de afgelopen jaren voor veel bedrijven in de regio tuinplannen gemaakt die een duidelijke bijdrage leveren aan het beeld dat de onderneming of instelling naar buiten wenst te brengen.

Planten, water en steensoorten laten uw bedrijfspand leven.
Een zorgvuldig ontworpen bedrijfstuin zal de architectuur van uw bedrijfspand versterken. Klanten hebben direct een goed beeld van uw onderneming en ervaren het totaalbeeld als prettig en gastvrij.
Bram van der Jagt heeft ervaring in de combinatie bedrijfspand en tuin.

 

Een goed ontwerp…

Bram van der Jagt maakt voor uw ondernemening (bedrijfspand) een perfect ontwerp voor de totale groenvoorziening en interne beplanting. Immers de eerste indruk die uw klanten van uw onderneming krijgen zijn uw bedrijfs(tuin) en de receptie.
Die eerste indruk moet dus een goede zijn!

Ontwerp bedrijstuin en receptie
Bram van der Jagt heeft in de afgelopen jaren voor veel bedrijven in de regio ontwerpen voor bedrijven gemaakt die een duidelijke positieve bijdrage leveren aan het beeld van uw onderneming.